Makedonija: Zaev na motoru došao iz Strumice u Kruševo na imendan kod gradonačelnika

"Njegova posjeta (Zaeva) za moj imendan bila je sasvim slučajna. Premijer je došao u privatnoj režiji i sada u šali kažem da u budućnosti treba da ode i kod drugih gradonačelnika na imendan, da mi ne bi zamjerile moje kolege", napisao je Hristoski na svom Fejsbuk profilu
220 pregleda 2 komentar(a)
Zoran Zaev, Foto: Reuters
Zoran Zaev, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.04.2018. 19:37h

Premijer Makedonije Zoran Zaev danas je motorom iz Strumice došao u Kruševo, gdje je bio gost na imendanu kod kruševskog gradonačelnika, objavio je portal nedeljnika Fokus.

Zaev je u Kruševo pristigao sa grupom motociklista, sa kojima je na motoru obišao taj grad u jugozapadnoj Makedoniji, dok ih je gradonačelnik Tome Hristoski pratio u automoblu.

"Njegova posjeta (Zaeva) za moj imendan bila je sasvim slučajna. Premijer je došao u privatnoj režiji i sada u šali kažem da u budućnosti treba da ode i kod drugih gradonačelnika na imendan, da mi ne bi zamjerile moje kolege", napisao je Hristoski na svom Fejsbuk profilu.

Od Strumice do Kruševa ima 174,12 kilometara. Zaev, je prema medijima, veliki ljubitrelj dvotočkaša i danas je poslije dužeg vremena viđen u javnosti da vozi motor.

Makedonski premijer Zaev i gradonačelnik Kruševa Hristoski su obišli i grob popularnog pjevača Tošeta Proeskog.

Bonus video: