Ljetnja priča iz tabloida: Pustite me kod mamice, ja sam sin Brozovih

"Dobar dan. Ja sam Pero, ja sam sin Brozovih. Došao sam vidjeti svoju mamu Jovanku, želim je izljubiti, donio sam joj i darove, pustite me do moje mamice"
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.08.2011. 15:59h

Beogradski tabloid Alo! donosi zanimljivu priču za ljetnju razbibrigu o Makedoncu Peri D. (45) koji vjeruje da mu je Jovanka Broz majka, a Tito otac i već dvije godine, s vremena na vrijeme, pokušava da uđe u kuću u Beogradu u kojoj živi Titova udovica, ali ga na vrijeme primijeti osiguranje.

Alo! od policajaca koji su osiguravali kuću doznaje kako je u tim trenucima Jovanka Broz bila u vrtu i čula je da se nešto događa

"Dobar dan. Ja sam Pero, ja sam sin Brozovih. Došao sam vidjeti svoju mamu Jovanku, želim je izljubiti, donio sam joj i darove, pustite me do moje mamice", ovim riječima je Pero D., inače psihijatrijski bolesnik, posljednji put pokušao proći pored pripadnika jedinice za zaštitu osoba i objekata i po treći put upasti kod Titove udovice, piše Alo!, dodajući kako su ljudi iz osiguranja pokušavali da odvrate Peru D. uvjeravajući ga kako Jovanka nema sina.

Kako nije slušao obezbjeđenje već je nasilno pokušao da uđe u dvorište kuće, pozvana je policija koja ga je, jer su znali o kome se radi, smjestila u psihijatrijsku bolnicu.

Preko makedonskog veleposlanstva pozvan je Perov stvarni otac koji ga je u četvrtak odveo kući. To mu je već treći pokušaj nasilnog ulaska u kuću "mame Jovanke", pa mu je zabranjen ulazak u Srbiju najmanje dvije godine.

On baš ne odustaje

Alo! od policajaca koji su osiguravali kuću doznaje kako je u tim trenucima Jovanka Broz bila u vrtu i čula je da se nešto događa, a kada su joj rekli od čemu se radi, nije se pretjerano iznenadila i samo je uzdahnula "Zar opet, on baš ne odustaje".

"Stalno je ponavljao "Moja mama je Jovanka, a moj tata je Tito!", kaže izvor tabloida Alo!

Nesuđeni sin Brozovih 2009. godine preskočio je tri metra visoku ogradu vile u kojoj živi Jovanka Broz, ali su susjedi primijetili i pozvali policiju i tada je deportovan na godinu dana, a ove godine uhapšen je ispred ulaznih dvorišnih vrata Jovankine vile, a na saslušanju je policiji rekao kako "napokon želi upoznati svoju majku".

"Stalno je ponavljao "Moja mama je Jovanka, a moj tata je Tito!", kaže izvor tabloida Alo! dodajući kako je Pero D. rekao da je više puta pokušavao da stupi u kontakt sa Jovankom, zvao je telefonom, pisao joj pisma...

Bonus video: