Hju Hefner isprobao plenking

Manija korisnika društvene mreže Facebook da se slikaju ispruženih ruku i nogu, licem okrenutih ka zemlji, i da nakon toga kače te fotografije na svoj profil, već se pokazala opasnom
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.08.2011. 09:36h

Na nagovor svoje djevojke, Hju Hefner se slikao kako leži u pozi daske na drvenom stolu. Ta aktivnost je poznata kao plenking, i izvodi se u čitavom svijetu, a akteri postavljaju slike na društvenim mrežama.

Djevojka Hju Hefnera, Ana Sofija Bergland, na svom Twitter profilu objavila je fotografiju na kojoj vlasnik "Playboya" leži na drvenom stolu, zatvorenih očiju, sa rukama pored tijela.

Plenking

Hef se tako pridružio rastućoj zajednici plenkera.

"Natjerala sam Hefa da plenkuje", napisala je Ana , dok je njen dečko na to odgovorio: "Nakon odigrane partije karata, Ana me je nagovorila da plenkujem na trpezarijskom stolu."

Manija korisnika društvene mreže Facebook da se slikaju ispruženih ruku i nogu, licem okrenutih ka zemlji, i da nakon toga kače te fotografije na svoj profil, već se pokazala opasnom pre par mjeseci kada je Australijanac Bil Ekton poginuo pokušavajući da se slika ležeći na ogradi terase.

Plenking kod Tadž Mahala

Bonus video: