Dženet Džekson se udaje za katarskog milijardera

" Dženet je zaljubljena do ušiju", tvrdi njihov zajednički prijatelj. " Visam je zasipa ljubavlju i skupim poklonima, pomaže joj da povrati samopouzdanje."
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.08.2011. 16:13h

Nakon vijesti koja je nedavno objavljena u časopisu Nešnal Enkvajer da Dženet Džekson ima novog momka, katarskog biznismena Visama al Mana, stižu glasine da ovaj sretni par planira vjenčanje krajem godine.

" Dženet je zaljubljena do ušiju", tvrdi njihov zajednički prijatelj. " Visam je zasipa ljubavlju i skupim poklonima, pomaže joj da povrati samopouzdanje."

Još prošle jeseni Visam je , sa dijamantskim prstenom od 15 karata u ruci, stao pred Dženet i pitao je da se uda za njega. U tom trenu 45- godišnja zijezda nije bila spremna na tako veliki skok jer je bila u sred priprema za svoju višemjesečnu turneju.

" Sada Dženet priča svim svojim prijateljima da će, kad završi sa svojim obavezama vezanim za turneju, krajem ljeta, ona i Visam otići da kupe prsten sa još većim dijamantom, i zvanično objaviti datum vjenčanja", nastavlja dalje njihov zajednički prijatelj.

Budući par ozbiljno razmišlja o usvajanju djece, jer su šanse da Dženet zatrudni prirodnim putem sve tanje i tanje a i budući maldoženja ne želi da se ona rizikuje svoje zdravlje.

Dženet za sobom već ima nekoliko brakova. Prvo je bila udata 1984. za pjevača Džejmsa DeBarža ali je ovaj brak jedva potrajao godinu dana. sledeći brak je sklopljen tajno sa plesačem i režiserom Reneom Elizondom. Trajao je 9 godina, do 2000-te, nakon čega je počela njena devetogodišnja veza sa reperom Duprijem sve dok nije upoznala svog katarskog princa.

Bonus video: