Onur i Šeherezada se ipak ne razvode

Ebru Toprali je demantovala je glasine da se rastaju zbog Berguzarine ljubomore i naglasila da su trenutno na odmoru sa sinom Alijem
399 pregleda 0 komentar(a)
seherezada, Foto: Prva
seherezada, Foto: Prva
Ažurirano: 02.08.2011. 12:37h

Ljubitelje Šeherezade potresla je vijest da se glavni glumci Berguzar Korel i Halit Ergenč ove popularne turske serije, koji su i u stvarnom životu bračni partneri, razvode. Ipak, ako je vjerovati portparolki poznatog para, za brigu nema razloga.

Naime, Ebru Toprali je demantovala je glasine da se rastaju zbog Berguzarine ljubomore i naglasila da su trenutno na odmoru sa sinom Alijem, prenosi hrvatski časopis Extra.

“Nema govora o razvodu. Berguzar i Halit žive zajedno i ne planiraju da se razdvajaju. Njihov brak odlično funkcioniše. Trenutno su, sa sinčićem Alijem, na odmoru u jednom turskom ljetovalištu”, kaže Toprali.

Vijest o razvodu glumačkog para, koji se proslavio ulogama Šeherezade i Onura u popularnom TV serijalu “1001 noć”, preplavila je medije posljednjih dana. Berguzar, prema pisanju medija, teško podnosi suprugove ljubavne scene sa kolegicom Merjem Uzerli u seriji “Veličanstveno stoljeće”.

Zbog njenih ljubomornih ispada, navodno su potražili pomoć u bračnom savjetovalištu, što nije pomoglo.

“Priča o ljubomori nema veze s mozgom. Berguzar je takođe glumica, u životu je snimala svakave scene i baš zbog toga ima razumijevanja za supruga”, kaže portparolka.

Ergenč i Korel poznavali su se godinama, a njihova ljubav je počela baš na snimanju “1001 noći”.

Bonus video: