Hugo Čaves promovisao novu frizuru

Tokom ceremonije Čavez je bio nadahnut, pjevao je, pričao o nemačkom filozofu Fridrihu Ničeu i podsjećao se jednog ilustrovanog magazina koji je volio da čita kao dijete
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.08.2011. 11:17h

Venecuelanski predsjednik Hugo Čaves pojavio se na televiziji obrijane skoro cijele glave, rekavši da je kosa počela da mu opada zbog hemoterapije, ali je i pravio je šale na račun svog izgleda tokom direktnog prenosa ceremonije Kabineta ministara.

"Ovo je moj novi luk", rekao je Čavez na engleskom uz osmjeh.

Predsjednik Venecuele podvrgao se operaciji 20. juna da bi uklonio maligni tumor.

Za sada nije poznato koja vrsta tumora mu je dijagnostikovana ili gdje je tačno lociran, već samo da je u predjelu karlice.

U jučerašnjoj izjavi on je demantovao da se radi o raku debelog crijeva, rektuma ili bešike. "Ništa od toga nije tačno", kazao je predsjednik Venecuele.

Tokom ceremonije Čavez je bio nadahnut, pjevao je, pričao o nemačkom filozofu Fridrihu Ničeu i podsjećao se jednog ilustrovanog magazina koji je volio da čita kao dijete.

Pokazao je crno-bijelu fotografiju iz djetinjstva, na kojoj su on i njegov brat Adan i šalio se: "Imam istu frizuru".

Pedesetsedmogodišnji predsjednik, bivši vojni oficir, izjavio je ranije na državnoj televiziji da je tražio da mu naprave frizuru poput marinca, s obzirom na to da je kosa počela da mu opada.

"Bio sam u kadi kada sam primjetio da mi je parče kose otpalo, i prošle noći pozvali smo frizera," rekao je Čavez, na čijoj glavi je primetno nekoliko manjih djelova bez kose.

On se šalio da će sa svojom skoro cijelom obrijanom glavom, uskoro ličiti na, svojevremeno najpoznatijeg ćelavca, glumca Jul Brinera.

Bonus video: