Oduševljen kraljicom

Snup Dog sprema princu Vilijamu i Kejt muziku za pravljenje beba

"Ako ikada odem u Bakingemsku palatu, volio bih da kažem: Pa, zdravo kraljice, drago mi je da sam Vas upoznao", kaže reper
0 komentar(a)
Snup, Foto: Hme
Snup, Foto: Hme
Ažurirano: 18.07.2011. 14:24h

Reper Snup Dog izjavio je da bi volio da u svoj naredni album uvrsti operu, a takođe planira da kraljevskom paru Vilijamu i Kejt napiše muziku za pravljenje beba.

“Uvek isprobavam nešto novo. Na mom posljednjem albumu "The Doggumentary" radio sam s (kantri zvijezdom) Vilijem Nelsonom i (producentom haus muzike) Davidom Getom. Idući put bih volio da probam s operom”, rekao je reper.

Snup Dog je izjavio kako će vjerovatno snimiti ''muziku za pravljenje beba'' za princa Vilijema i Kejt Midlton.

Ovaj reper je više puta izjavljivao kako je veliki obožavatelj princa Vilijema i Kejt Midlton i ponudio im je svoje usluge, ako budu željeli da pokušaju da dobiju bebu.

"Kejt i Vil, vau, kakav par! Oni treba da naprave bebe i da uskoro podare kraljici unučiće. Dobiće prelijepu djecu. Vjerovatno ću za njih snimiti "muziku za pravljenje beba", rekao je on za magazin ''San''.

Snup Dog takođe mašta da obuče ''najlepše odijelo, koje je ikad vidio'', za svoj prvi susret sa kraljicom.

''Ako ikada odem u Bakingemsku palatu, volio bih da kažem: "Pa, zdravo kraljice, drago mi je da sam Vas upoznao'", rekao je ovaj reper.