Vasojevka Lola kroz kordon policije dodala Đokoviću rakiju: Neka pobjedu slavi uz šljivu

Djeca su pokušala da je odvrate od te ideje i nakratko su i uspjeli u tome, ubijedivši je da ipak izađe na ulicu praznih ruku...
77 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.07.2011. 11:00h

Ko je misteriozna žena koja je Novaku Đokoviću odnijela rakiju, tema je o kojoj su čitavo jutro u utorak govorili na beogradskim radio stanicama.

U pitanju je Rosanda Vuković-Lola, rođena u Andrijevici, u centru Vasojevića, precizira njen sin Milan.

Srpski teniser Novak Đoković postao je šampion Vimbldona, pošto je u finalu pobijedio Rafaela Nadala iz Španije sa 3:1 u setovima (6:4,6:1, 1:6, 6:3). On je samim plasmanom u finale obezbijedio sebi prvo mjesto na svjetskoj rang listi (ATP).

Nakon svojih pobjeda, britanskim medijima je kazao kako će proslaviti uz rakiju, pa je gospođa Lola htjela da mu tu želju i ispuni. A ona, kaže njen sin, što naumi, to i ostvari!

Napravila je plan - sačekaće na novom Beograd, gdje stanuje, autobus koji je Novaka Đokovića i njegovu ekipu i članove porodice vozio do Skupštine Srbije, gdje ga je u ponedjeljak veče čekalo preko 100.000 ljudi.

Djeca su pokušala da je odvrate od te ideje i nakratko su i uspjeli u tome, ubijedivši je da ipak izađe na ulicu praznih ruku. Gospođa Lola se ipak na kraju vratila kući i uzela rakiju taman na vrijeme, kada je autobus prolazio pored poslovne zgrade Delte.

Nije poslušala savjet sina da Novaka sačeka na semaforu, već je prošla kroz kordon policije na motorima i zaustavila autobus i predala rakiju.

Sam čin predaje rakije se, kaže njen sin, na snimku ne vidi, jer je morao da pomogne majci da doda flašu - morao je podići jer je platforma na kojoj su bili Đoković i članovi njegove delegacije, bila previsoka za Lolu.

Novak Đoković je rekao da će pobjedu proslaviti uz rakiju, rakiju je i dobio, šljivovicu Milanovog tetka Draga Maslovarića iz Andrijevice.

Bonus video: