Princ Alberta od Monaka i Šarlin Vitstok rekli "Oui!"

Mladenci su se vjenčali u građanskoj ceremoniji, a crkveni obred biće održan sjutra
71 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.07.2011. 17:15h

Koncertom američke rok grupe "Igls" u četvrtak uveče, u Monaku su počele svečanosti povodom današnjeg vjenčanja princa Alberta Drugog i Šarlin Vitstok.

Mladenci su se vjenčali u građanskoj ceremoniji, a crkveni obred biće održan sjutra.

"Proglašavam vas ujedinjenim u vezama braka!", rekao je predsjednik Državnog savjeta Monaka Filip Narmino nakon što su princ Albert i Šarlin Vitstok tiho rekli "Oui" (Da) na pitanje da li žele da stupe u brak.

Potpis specijalnim naliv-perom

Šarlin je nosila svileni plavi sako i pantalone do članaka modne kuće Šanel, specijalno dizajnirane za građansko vjenčanje.

Šarlin je nosila svileni plavi sako i pantalone do članaka modne kuće Šanel

Kraljevski par se u knjigu vjenčanih upisao specijalnim naliv-perom optočenim zlatom i draguljima, sa njihovim imenima koje je ugravirao čuveni njemački proizvođač "Monblan".

Šarlin naslijedila Grejs Keli

Južnoafrička plivačica Šarlin tako je naslijedila holivudsku divu Grejs Keli, koja se 1956. godine vjenčala za Albertovog oca princa Renijea III Grimaldija.

Ispred kraljevske palate u Monaku okupilo se na hiljade turista koji se nadaju da će makar na kratko vidjeti trenutno najpoznatiji bračni par na svijetu...

I Monako ima Pipu Midlton

Šarlot Kaziragi, lijepa 24-godišnja sestrična princa Alberta od Monaka mogla bi da baci u sjenku buduću princezu Šarlin Vitstok, a mediji je već zovu "Pipa Midlton Monaka", po ugledu na sestru britanske princeze Kejt Midlton.

Nova Pipa?

"Šarlot je ozbiljna konkurencija trenutnoj šampionki Pipi", piše današnji "Figaro".

Bonus video: