Boje Južne Afrike u Budvi od 7. do 10. jula

Ketjlin (Caitlin), umjetnica koja stvara „elektricitet“ svuda gdje nastupi sa svojom eletktričnom violinom garantuje nezaustavljivu energiju i nesputanu umjetničku strast..
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.07.2011. 11:03h

Međunarodni festival ‘’South Africa in Colours’’ održaće se od 7. do 10. jula ispred zidina Starog grada i na Slovenskoj plaži.

Ogranizatori su saopštili da nakon velikog uspjeha festivala u Beču (video), koji je za 3 dana posjetilo preko 20.000 ljudi, građani Crne Gore će imati priliku da osjete jedinstvenu energiju i duh Južne Afrike.

Najavljeno je da će umjetnici približiti umjetnost, kulturu, zabavu, dokumentaristiku, modu, edukaciju, ručni rad, turističku ponudu, poznata vina i još mnogo toga iz Južne Afrike.

"Mnogobrojni Južnoafrički plesači posjetiocima će predstaviti tradicionalne igre uključujući i čuveni Koi-San. Ketjlin (Caitlin), umjetnica koja stvara „elektricitet“ svuda gdje nastupi sa svojom eletktričnom violinom garantuje nezaustavljivu energiju i nesputanu umjetničku strast...Nemojte propustiti priliku da se upoznate sa novim, nevjerovatnim svijetom– obradujte svoja čula, svakodnevicu obojite nezaboravnim iskustvom i odaberite svoju, sopstvenu boju Južne Afrike", saopštavaju organizatori.

Bonus video: