LIJEP POČETAK

"Svekrva iz pakla": Budućoj snahi poslala poruku punu kritika i pravila ponašanja

Ako želite da vas šira porodica Burn prihvati, predlažem vam da se što je prije moguće konsultujete sa stručnjacima
63 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.06.2011. 20:27h

Maćeha Fredija Burna, Karolina (60), izazvala je bijes širom svijeta nakon što je poslala e-mail drskog sadržaja budućoj Fredijevoj ženi, Hajdi Vajter (29).

Poruku u kojoj ju je opominjala zbog njenog "drskog" ponašanja, poslala je Hajdi tri puta u jednom danu, a buduća nevjesta je mail potom proslijedila prijateljima, nakon čega je poruka postala prava internet senzacija u svijetu. 

Gospođa Karolina je poslala mail nakon što je mladi par proveo vikend u njenoj kući vrijednoj pola miliona funti, u Devonu. Izazvana njenim ponašanjem, Karolina je Hajdi poslala poruku u kojoj joj, između ostalog, kaže da je krajnje vrijeme da joj neko objasni šta znači lijepo ponašanje.

"Kod vas je očigledno odsustvo istog i žao mi vas je zbog toga", napisala je buduća svekrva nevjesti.

"Nažalost po Fredija, on se u vas zaljubio i ali nadam se da će uspjeti da utiče na vas. Ako želite da vas šira porodica Burn prihvati, predlažem vam da se što je prije moguće konsultujete sa stručnjacima. Vjerujem da ćete u obilju mjesta za obrazovanje naći neko na kojem je moguće promijeniti vaše ponašanje", dio je poruke gospođe Karoline, koja još buduću snahu moli da, za njeno, za dobro Fredija i Hajdine budućnosti u Burn porodici, to učini što je prije moguće.

Karolina je još dodala i nekoliko pravila ponašanja:

"Kada ste gost u nečijoj kući, ne miješajte se u to šta će se ili neće jesti, osim u slučaju ako ste alergični na određenu hranu. Ne opominjite domaćine ako nema dovoljno hrane. Ne počinjite obrok prije ostalih. Nemojte pomagati, osim u slučaju da vas za to zamoli domaćin".

Karolina Burn nezadovoljna budućom snahom nakon posjete mladog para

"Kada ste u gostima, ne spavajte do kasno u kući u kojoj je običaj i pravilo rano ustajanje. To se protivi pravilima kuće".

"Ne bi trebalo da vrijeđate porodicu čiji dio želite da postanete, posebno ne pred drugima. Vaše primjedbe smo upakovali da izgledaju kao šala, ali one su kod ljudi izazvale šok, a ne smijeh".

"Trebalo je da mi, u znak zahvalnosti što ste bili moja gošća, pošaljete rukom pisanu karticu".

"Redovno skrećete pažnju na sebe. Možda bi trebalo da se preispitate zašto to radite".

Gospođa Burn je kritikovala i Hajdine roditelje, jer nisu uštedjeli dovoljno novca za vjenčanje svoje kćerke.

"Niko se ne vjenčava u dvorcu, osim ako ga ne posjeduje. To je drsko ponašanje i odlika selebritija".

"Razumijem da tvoji roditelji ne mogu da doprinesu troškovima ovog vjenčanja. To je u redu, iako je trebalo da razmišljaju ranije o tome da će se njihova kćerka jednom udati, i da su trebalo tokom godina da se pripremaju na to. Tako bi i vjenčanje trebalo da izgleda - skromno i u skladu sa vašim prihodima".

Gospođa Karolina je u on-line svijetu postala poznata kao "svekrva iz pakla".

Uprkos poruci koju je dobila od maćehe svog vjerenika, Karolina, piše Daily Mail, i dalje želi da se uda za njega.

Preporučujemo za Vas