Raskinuli Džordž Kluni i Elizabeta Kanalis

"Nismo više zajedno", navodi se u zajedničkom saopštenju dostavljenom časopisu Pipl.
382 pregleda 0 komentar(a)
Kluni i Kanalis, Foto: Thefirstpost.co.uk
Kluni i Kanalis, Foto: Thefirstpost.co.uk
Ažurirano: 23.06.2011. 07:39h

Glumac Džordž Kluni i Italijanka Elizabeta Kanalis okončali su dvogodišnju vezu.

“Nijesmo više zajedno. Veoma nam je teško i nadamo da će svi poštovati našu privatnost”, naveo je par u zajedničkom saopštenju.

Par je fotografisan prošle nedjelje u restoranu u blizini jezera Komo na kojem Kluni ima vilu. Ranije ovog mjeseca, Kanalis (32) je otkrila da se nada da će se udati.

“Vjerujem u brak i da ću u budućnosti biti udata žena, ali sam trenutno zadovoljna onim što imam”, kazala je italijanskom listu. Glumica i TV prezenterka je nagovijestila i da želi djecu, a nije bilo naznaka da je njena veza sa Klunijem u krizi.

“Veoma sam srećna, zahvaljujući mom partneru bajka se nastavlja. Nikada nam nije dosadno”, rekla je.'

Kluni (50) koji je bio u braku sa američkom glumicom Talijom Balzam od 89. do 93, odavno je kazao da se više neće ženiti, i da za razliku od prijatelja Breda Pita ne želi djecu.

“Ne bih mogao da vodim život poput njegovog i Anđelininog. Nemam strpljenja ni posvećenosti za porodicu. Ako ikada poželim takvu gužvu mogu Bredovu porodicu pozvati u goste, da me podsjete koliko sam srećan”, kazao je nedavno.

Dva puta izabran za najseksipilnijeg čovjeka na svijetu, Kluni je jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja. Godine 2007. Mišel Fajfer mu je ponudila opkladu u 100 dolara da će se opet oženiti, a siguran u svoju odluku Kluni je cifru povećao na 100,000. I Nikol Kidman se davno kladila sa njim da će se oženiti do 40. godine. Za taj rođendan mu je poslala ček, a on ga je vratio sa porukom “dvostruko ili ništa za narednih 10 godina”.

Bonus video: