Rasela Kroua kritikovali zbog protivljenja obrezivanju beba

Oskarovac Rasel Krou kritikovao je praksu obrezivanja beba, ocijenivši da je ona "varvarska" i "glupa", a potom se poslije kritika javno izvinio zbog svojih riječi.
63 pregleda 0 komentar(a)
Rasel Krou, Foto: Reelthinker.com
Rasel Krou, Foto: Reelthinker.com
Ažurirano: 11.06.2011. 10:10h

Oskarovac Rasel Krou kritikovao je praksu obrezivanja beba, ocijenivši da je ona "varvarska" i "glupa", a potom se poslije kritika javno izvinio zbog svojih riječi, prenose sajtovi koji prate šou biznis.Krou je obrezivanje kritikovao na Tviteru.

"Obrezivanje je varvarsko i glupo. Ko ste vi da ispravljate prirodu? Da li Bog zahtijeva donaciju kože? Bebe su savršene. Volim moje jevrejske prijatelje, volim jabuke i med i male smiješne šešire, ali prestanite da siječete svoje bebe", napisao je glumac."Uvijek ću braniti savršenstvo beba. Uvek ću vjerovati u Boga, a ne u čovjekovu interpretaciju onoga što Bog od njega traži", dodao je.Poslije kritika, Krou je obrisao svoje komentare i napisao: "Osjećam duboku ljubav prema svim ljudima svih nacionalnosti. Veoma mi je žao što sam ovdje izrekao stvari koje su izazvale uznemirenje"."Stavljajući na stranu moja lična ubjeđenja, shvatam da će neki ovu debatu shvatiti kao moje podsmijavanje ritualima i tradiciji drugih. Veoma mi je žao", dodao je.

Bonus video: