Frenk Sinatra se tuširao 12 puta dnevno

Iako ga je, kako sama kaže, beskrajno voljela, otkriva kako je Frenk uz neodoljivi imao i svoj "opasni" šarm.
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.06.2011. 15:37h

Barbara Sinatra, udovica čuvenog Frenka Sinatre tokom jednog intervjua progovorila je o svom pokojnom suprugu.

"On je bio frajer koji se tuširao 12 puta dnevno, mislim, bio je zaista uredan. Čak je i svoje ljubavne poruke potpisivao sa `Uredni čarli`. Takođe, uvijek je mirisao na lavandu", izjavila je ona, a prenosi index.hr.

Frank je u njenim rukama umro 1998. kada je imao 82 godine. Zajedno su bili 22 godine, a njemu je to bio četvrti brak. Ona će uskoro objaviti memoare pod nazivom "Moj život s Frankom". U njima je napisala da nije ni znala ko je on kad ga je upoznala. "Nisam ga prepoznala. Jesam neke druge poznate osobe u trenutku kad smo se sreli. Tada sam rekla `Nije me briga ko je to. Ne petljam se sa gomilom pijandura`", napisala je.

Iako ga je, kako sama kaže, beskrajno voljela, otkriva kako je Frenk uz neodoljivi imao i svoj "opasni" šarm. Znao je da uz alkohol postane agresivan, a jednom je razbio zidni sat. Na pitanje je li se za to ikada izvinio, Barbara je kazala: "Nikad. Apsolutno nikad". Dodala je da je bio veoma darežljiv i da je imao "dobro oko za kamenje".

Par se upoznao u kazinu u Las Vegasu, a njihova afera započela je dok je Barbara bila u braku sa američkim glumcem Zepom Marksom.

Bonus video: