Selma Hajek: Domaćica sam i uživam u tome

Sa porodicom živi u Parizu i bavi se kućnim poslovima, prije svega kuvanjem jer je njen partner “razmaženo derište” kada je u pitanju hrana
314 pregleda 0 komentar(a)
Selma Hajek, Foto: Arhiva Vijesti
Selma Hajek, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 26.05.2011. 10:58h

Salma Hajek kaže da je postala prva domaćica, sve manje vremena provodi pred kamerama, a sve više u kuhinji.

Četrdesetčetvorogodišnja glumica, majka trogodišnje Valentine i supruga francuskog preduzetnika Fransoe Henrija Pinoa, objašnjava da uživa u tome.

Sa porodicom živi u Parizu i bavi se kućnim poslovima, prije svega kuvanjem jer je njen partner “razmaženo derište” kada je u pitanju hrana.

“"Ja sam domaćica. Svakog dana kuvam za muža. To znači da sam prava domaćica. I to dobra domaćica, da se pohvalim”, kazala je stranim medijima i dodala: “Naš život je divan i glamurozan na mnogo načina, ali je takođe i veoma običan. A kada je hrana u pitanju, moj suprug je pravo razmaženo derište”.

Hajek kaže da je sada sasvim zadovoljna, ali da je uhvatila panika kada je trebalo da se preseli u Pariz i počne da živi sa Pinoom:

“Bila sam prestravljena. Rekla sam mu da ne želim da se preselim u Pariz i postanem domaćica. I on je odgovorio 'Dobro, ne moraš, naš brak će biti drugačiji'. Znao je da ću završiti u Francuskog jer je rekao pravu stvar. Počela sam da provodim sve više vremena u Parizu i sada ga obožavam”.

Bonus video: