Donald Tramp: Češljam se, malo naprijed malo nazad

Ekscentrični milijarder insisistira da je za njegovu spektakularnu ćubu zaslužna majka priroda.
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.05.2011. 14:47h

Donald Tramp je poznat kao ekscentrični milijarder, mogul nekretnina i rijaliti zbijezda, ali je od svega toga čuvenija njegova, neki bi rekli, nevjerovatna frizura.

Iako mnogi misle da nosi periku, on to uvijek demantuje insisistira da je za njegovu spektakularnu ćubu zaslužna majka priroda.

Ovaj put je otišao korak dalje, pa je u intervjuu za Rolling Stone objasnio šta radi sa kosom da bi izgledala tako “savršeno”.

“OK, ono što radim je - operem kosu šamponom 'Head and Shoulders', zatim je pustim da se osuši sama od sebe. To traje oko sat vremena. Za to vrijeme čitam novine ili gledam televiziju. Volim da gledam Morning Joe, a Today Show, koji je o meni napravio divan prilog. Znači, obavim sve to i onda očešljam kosu. Da, koristim češalj. Da li kosu češljam prema naprijed? Ne, ne začešljavam je prema naprijed. Kombinujem malo naprijed, malo nazad. Na isti način održavam frizuru već godinama”, objasnio je tajnu frizure, zbog koje ga često ismijavaju i koja je postala njegov zaštitni znak. “Ja u stvari uopšte nemam lošu frizuru”, zaključio je samouvjereno Tramp.

Bonus video: