Poslije 16 godina druženja saznale da su sestre

Najbolje prijateljice i pored velike sličnosti nikada nisu pomislile da bi mogle biti u rodu.
0 komentar(a)
Alison Slavin i Sem Dejvis, Foto: Daily Mail
Alison Slavin i Sem Dejvis, Foto: Daily Mail
Ažurirano: 12.05.2011. 10:03h

Britanke Alison Slavin (41) i Sem Dejvis (43) iz Bristola upoznale su se prije 16 godina i postale najbolje prijateljice, ali nisu ni slutile da imaju još mnogo toga zajedničkog.

Alison je znala da je usvojeno dijete, ali kao mlađa nije željela da pronađe biološke roditelje jer je imala srećno djetinjstvo.

Pošto je pronašla biološku majku, Alison je otkrila da je Semin otac i njen otac, prenosi "Guardian"

"U februaru sam pričala sa prijateljem koji mi je rekao da bi mogao da pronađe moju majku. Pošto smo to uradili, krenula sam u potragu za ocem. Bila sam u šoku kada sam saznala da je Semin otac i moj biološki otac. DNK analiza je to i potvrdila. Pošto je i nju prošao prvi šok i Sem je bila oduševljena", rekla je Alison.

Najbolje prijateljice i pored velike sličnosti nikada nisu pomislile da bi mogle biti u rodu. Dosta se liče, a što je interesantno imaju sličan ukus, obje rade kao vaspitačice, imaju po dvoje djece i žive 1,5 kilometara jedna od druge.

"Ponekad smo u šali znale da govorimo ljudima da smo sestre jer su nam govorili da smo nevjerovatno slične. Onda je za nas uslijedio šok kad smo saznale da smo zaista sestre, rekla je Alison koja je Semina vjenčana kuma.

" Uvijek sam željela sestru, a bolju nisam mogla dobiti", rekla je Sem.

Bonus video: