Za snimanje scene seksa Pipi Midlton nude 5 miliona dolara

Pipa je poznata po ludim zabavama. Nedavno je u javnost procurila fotografija na kojoj u brushalteru pleše sa nepoznatim muškarcem...
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.05.2011. 14:48h

Dok Kejt Midlton uživa u životu kao član kraljevske porodice, njena sestra Pipa ima mogućnost da se okrene sasvim drugačijem stilu življenja.

Američka producentska kuća Vivid Entertainment ponudila je Pipi Midlton (27) pet milona dolara za snimanje jedne scene seksa u njihovom filmu.

Sestra Kejt Midlton (29) je dobila pismo od direktora Vivida, Stivena Hirša, u kojem navodi kako misle da je Pipa bila zvijezda kraljevskog vjenčanja, te da žele da je angažuju zbog ljepote i stava kojima je privlačila pažnju na vjenčanju.

Pipa je poznata po ludim zabavama. Nedavno je u javnost procurila fotografija na kojoj u brushalteru pleše sa nepoznatim muškarcem, dok na drugoj pozira okružena bocama alkohola.

Osim njoj, kompanija je i njihovom bratu Džejmsu (23) ponudila milion dolara za saradnju. Medije su nedavno preplavile i njegove golišave fotografije.

Na jednoj sjedi nag u fotelji, dok na drugima pokazuje zadnjicu. Na fotografiji, objavljenoj dan prije vjenčanja, pozira obučen u žensku haljinicu na tufne.

Bonus video: