Medvedev traži da se napravi ruska verzija filma "Forest Gamp"

Predsjednik želi da se napravi "dobar i pozitivan film, ne neki mračan, jer ionako imamo dosta problema", javljaju RIA Novosti.
60 pregleda 0 komentar(a)
Forest Gamp, Foto: Beta/AP
Forest Gamp, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 07.05.2011. 17:52h

Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev želi da vidi rimejk holivudskog hita "Forest Gamp", ali u ruskoj verziji, prenose "Moskovske vijesti".

Medvedev je bio toliko dirnut prilikom posjete dječijoj bolnici, u kojoj leže djeca sa smetnjama u razvoju, da je odmah osmislio da se snimi ruska verzija dobitnika Oskara, "Forest Gamp".

On, takođe, misli da je pronašao idealnog čovjeka koji će biti producent, glumca Jurija Georgijeviča Kucenka.

"Gledao sam ovaj film u djelovima, jer je vrlo potresan, i ostavio je jak utisak na mene", izjavio je predsjednik. "Ako ćemo praviti sličan film, onda treba da se uradi sa velikim talentom, kao što je bio i Forest Gamp".

Gampkov u Avganistanu

Predsjednik želi da se napravi "dobar i pozitivan film, ne neki mračan, jer ionako imamo dosta problema", javljaju RIA Novosti.

Medvedev je pitao Kucenka, koji je i predsjednik upravnog odbora centra za rehabitilaciju za djecu sa cerebralnom paralizom, da napravi film.

Ruski Forest, Gampkov, vjerovatno će spasavati svoje drugove vojnike u Avganistanu (dok originalni Forest to radi u Vijetnamu), medalju će dobiti najvjerovatnije od Gorbačova, a scenskim pokretima će učiti čuvenu rusku pjevačicu Alu Pugačovu, kao što je Elvis Prisli od Foresta iz Alabame prekopirao pokrete za svoju igru.

Najveći izazov za Gapmkova će vjerovatno biti da pretrči čitavu Rusiju, uključujući ledeni Sibir.

Bonus video: