Još jedna prilika za skidanje Elizabete Kanalis

"Oduvijek mi je bio san da snimamim PETA kampanju, za mene je to privilegija", kazala je ljepotica
68 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.05.2011. 14:28h

Djevojka Džordža Klunija, Elizabeta Kanalis (32) postala novo lice udruženja za zaštitu životinja PETA i to ime je odradila prigodnu seriju nagih fotografija.

Italijanska voditeljka i fotomodel Elizabeta Kanalis, krenula je stopama Pamele Anderson, Natali Imbrulje, Eve Mendez i postala još jedna "gola i lijepa" portparolka udruženja za zaštitu životinja.

"Oduvijek mi je bio san da snimamim PETA kampanju, za mene je to privilegija", kazala je ljepotica koja je dodala da je to bio najbolji razlog za skidanje u njenom životu.

Kampanji organizacije PETA se priključila jer shvata koliko je industrija krzna brutalna. Kaže da je još kao djevojčica na televiziji gledala dokumentarac o ubijanju životinja zbog krzna i da je bila šokirana. "U tom sam trenutku odlučila da nikada u svom životu neću obući krzno", otkrila je ona.

Za sada je objavljen samo dio fotografija, dok će kompletna kampanja koja nosi njeno ime u potpunosti biti predstavljena sljedećeg mjeseca. Elizabeti je na snimanju društvo pravio njen pas, patuljasti pinč.

Bonus video: