Stiven Tajler svojevremeno pošmrkao "porše" , avion i kuću

Prema njegovim riječima, tek prilikom osmog odlaska na odvikavanje 2009. poznati pjevač je shvatio da mora biti trijezan zbog svoje djece.
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.05.2011. 14:42h

Stiven Tajler, frontmen Aerosmitha i član žirija američkog "Idola", otkrio je da je da su droge bile veliki dio njegovog života i da je često bio pod uticajem raznih supstanci dok je nastupao uživo sa svojom grupom.

Otac glumice Liv Tajler nekoliko puta je išao na odvikavanje i priznaje da je u pitanju čista sreća što je još živ s obzirom na ogromne količine heroina i kokaina koje je uzimao, o čemu govori u svojoj autobiografiji koja bi trebalo da bude objavljena ove sedmice.

"Pukao sam 20 miliona. Pošmrkao sam svoj porše, avion i kuću u tom vrtlogu droge, alkohola i izgubljenosti u kojem sam se našao", otkrio je Tajler za magazin People i dodao: "Držao sam svoj ormarić za ljekove na bini, na njegovom dnu je bila jedna šolja sa heroinom i kokainom i druga u kojoj su bili koka-kola i džek denijels".

Prema njegovim riječima, tek prilikom osmog odlaska na odvikavanje 2009. poznati pjevač je shvatio da mora biti trijezan zbog svoje djece.

"Kad me je sin pogledao u oči, plačući, i rekao 'Tata, toliko si izdrogiran sinoć bio da sam se uplašio', shvatio sam da mi treba to. Moje pozitivno razmišljanje me je vratilo odvikavanju i sada ga moram održavati i nastaviti da idem na sastanke", objasnio je on.

Tajlerova autobiografija "Does the Noise in My Head Bother You?" (Da li vam smeta buka u mojoj glavi?) otkriva njegov pad u pakao droga. On u ovoj knjizi takođe otkriva i svoj odnos sa grupi djevojkama, ali i kako ga je jedna žena sa kojom je želio da bude, Džoan Džet, odbila. Tajler se u svojoj knjizi prisjeća kako je sjedio go ispred njene hotelske sobe i kucao joj na vrata.

Frontmen Aerosmitha je otkrio da mu je uloga člana žirija u američkom "Idolu" pomogla da ostane "čist".

"Sad učestvujem na Idolu, posljednja stvar koju želim je da me cijeli svijet gleda kako zaplićem jezikom dok pričam. Ne želim nikad više da budem loš primjer", kazao je on.

Bonus video: