Kaluđerice pomažu muškarcima da ne idu kod prostitutki

"Čak i kada je krenuo stazom zla ne treba ga osuđivati, već vratiti na ispravni put", kažu u SOS liniji u Krakovu.
157 pregleda 0 komentar(a)
Kaluđerice, Foto: Myspaceantics.com
Kaluđerice, Foto: Myspaceantics.com
Ažurirano: 27.04.2011. 09:47h

Poljske katoličke kaluđerice iz dominikanskog reda krenule su u borbu za duše Poljaka, muškaraca i pokrenule specijalnu SOS telefonsku liniju koju reklamiraju porukom: "Umijesto prostitutke, pozovite nas".

Kaluđerice iz Krakova apeluju na muškarce da prije nego što izgube ne samo glavu već i novac u fatalnoj ljubavnoj vezi sa nekom od ljepotica noćnih erotskih klubova i agencija, pozovu SOS telefon, gdje će 12 kaludjerica nastojati da im pomogne da se oslobode grešnih misli.

"Biti muškarac je velika stvar. Bog je dao muškarcu privilegiju da bude otac, da se brine o porodici. Treba da se ponaša viteški a ne da podliježe slabostima", kazala je za današnji Super ekspres sestra Tereza koja stoji iza projekta SOS telefona.

Sestre dominikanke iz Krakova, muškarce ne plaše vječnim ognjem pakla. "Čak i kada je krenuo stazom zla ne treba ga osuđivati, već vratiti na ispravni put", kažu u SOS liniji u Krakovu.

One najokorelije ljubitelje plaćenog seksa kojima telefonski razgovori ne pomažu, kaludjerice zovu u manastir da pokušaju da ih odgovore od grijeha lično u razgovoru u četiri oka.

"Ne znam da li je to zbog proljeća, ili zbog svih tih katastrofa, ali gospoda nas poslednjih dana bombarduju pozivima", kazala je poljskom listu sestra Tereza.

Bonus video: