Suri Kruz proslavila 5. rođendan uz zvuk helikoptera

Njen ukus za garderobu je prefinjen - ona nosi kaputić “Dolče i Gabana” od 1.300 funti, i minijaturne Mark Džejkobs štiklice od 500 funti.
0 komentar(a)
Suri Kruz, Foto: Ygoy.com
Suri Kruz, Foto: Ygoy.com
Ažurirano: 23.04.2011. 11:36h

Sunčano popodne na Beverli Hilsu i uređena bašta bili su divan dekor za proslavu rođendana male Suri, kćerke Toma Kruza i Kejti Holms, samo sa jednim izuzetkom - gosti su morali da se dovikuju jer nijesu čuli jedni druge od zvuka helikoptera u kojima su bili paparaco fotografi.

Istina je da mala Suri nije mamina i tatina razmažena princeza, jer po doktrini Sajentološke crkve, kojoj pripadaju Tom i Kejt, oni se prema njoj ponašaju kao da je odrasla osoba, i daju joj da sama odlučuje šta će obući, kako će se našminkati i šta će jesti.

Nema sumnje da je Suri neodoljiva, sa dugom braon kosicom i blistavim zelenim očima, ali tu poređenja sa drugom decom prestaju.

Njen ukus za garderobu je prefinjen - ona nosi kaputić “Dolče i Gabana” od 1.300 funti, i minijaturne Mark Džejkobs štiklice od 500 funti, a od njenog rođenja pa do sada, utrošeno je 2 miliona funti, a šminku koristi od svoje druge godine.

Bonus video: