Hrabar diplomski rad - djevojka opisala seks sa 13 momaka

Karen je na 42 strane opisala kako se upoznalavala sa momcima, kako su završili u krevetu, šta se događalo, pozitivne i negativne strane seksa i na kraju svakog ocijenila.
89 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.04.2011. 16:23h

Studentkinja američkog univerziteta Djuk Karen Oven šokirala je kolege, ali i javnost kada je za temu svog diplomskog rada uzela svoj seksualni život.

Djevojka je u radu, koji je na internetu, poznatom pod imenom "F*ck list" navela 13 momaka sa kojima je spavala i opisala njihov odnos do detalja.

Karen (22) je na 42 strane u "power point" prezenovala kako je imala seks sa 13 momaka tokom studija, ponaosob i sa fotografijama, detaljno opisujući kako su se upoznali, kako su završili u krevetu, šta se događalo, pozitivne i negativne strane seksa i na kraju svakog ocijenila.

Djevojka je bodovala izdržljivost, kreativnost, veličinu penisa, agresivnost, a muškarci su dodatne bodove zarađivali ako su govorili za nju simpatičnim naglaskom, dok su negativne bodove momci dobijali za drskost i ako su bili Kanađani.

Karen je rad nazvala ''Edukacija van učionice: Usavršavanje horizontalnog studiranja", a nepažnjom jednog od njenih prijatelja, tema je objavljena i na "Youtube" gdje je pregledalo više stotina hiljada ljudi.

Galerija

Bonus video: