KO VOLI IZAZOVE

Bred i Anđelina u potrazi za superdadiljom. Plata do 150.000 USD

Bred i Anđelina imaju šestoro djece, i svi oni imaju trenutno dadilju. U oglasu nije navedeno za koje od njih se traži nova.
0 komentar(a)
Bred Pit, Anđelina Džoli, Foto: Thesun.co.uk
Bred Pit, Anđelina Džoli, Foto: Thesun.co.uk
Ažurirano: 22.04.2011. 15:22h

Nekom dadilja treba da bi se djetetu našla pri ruci, dodala mu maramicu, nahranila ga, pročitala mu priču... No, to nije dovoljno za Bred Pita i Anđelinu Džoli. Oni su u potrazi za superdadiljom, piše britanski Sun.

Par je dao oglas da traži nekoga ko će da pazi jednog od njihovo šestoro djece, sa punim radnim vremenom, i u svom oglasu dali su specifične smjernice šta očekuju od kandidata i kojim vještinama buduća dadilja mora vladati.

Za Breda i Anđelinu jako je važan stepen obrazovanja osobe koja će paziti njihovi djecu - kandidat mora imati završen fakultet. Ta osoba mora da govori dva jezika, uključujući i maternji jezik djeteta o kojem treba da brine.

Takođe, osoba mora uvijek imati spreman kofer za život između Kalifornije, Nju Orleansa, Francuske... dodatno, osoba će morati da se prilagodi i životu između brojnih filmskih snimanja širom svijeta.

Holivudski par mora da ima potpuno povjerenje u osobu koju će zaposliti, a nova dadilja će morati da u potpunosti poštuje privatnost porodice Pit-Džoli.

Bred i Anđelina imaju šestoro djece, i svi oni imaju trenutno dadilju. U oglasu nije navedeno za koje od njih se traži nova.

Kada ne lete oko svijeta, Brad i Anđelina su u njihovom 35 miliona funti vrijednom domu na jugu Francuske.

Za osobu koja može da ispuni tražene zahtjeve, u zavisnosti od dužine radnog odnosa, uspješna dadilja bi mogla da prima platu do 150.000 USD.

Preporučujemo za Vas