BIVŠA VJERENICA

Bred Pit otkrio: Džil Šolen mi je slomila srce

Danas četrdesetsedmogodišnja Džil, inače kćerka poznate dizajnerike Doroti Šolen, s Pitom je glumila u filmu “Cutting Class”, gdje su se i upoznali.
109 pregleda 0 komentar(a)
Bred Pit i Džil Šolen, Foto: Gala
Bred Pit i Džil Šolen, Foto: Gala
Ažurirano: 19.04.2011. 15:27h

Bred Pit, jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca otkrio je koja mu je žena slomila srce. Riječ je o njegovoj bivšoj vjerenici, američkoj glumici Džil Šolen, sa kojom je bio u vezi 1989. godine.

Izgleda da četrdesetsedmogodišnji Bred Pit nije oduvijek bio omiljen među ženama. Nedavno je otkrio da mu je najteži period u životu bio kada ga je nogirala bivša vjerenica. Sa njom je bio vjeren tri mjeseca i to 1989. godine, kada je još bio mladi glumac u usponu.

Kako kaže, jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca današnjice, on je potrošio posljednji novac koji je imao za kartu do Budimpešte s namjerom da bude s njom, a ona ga je tada ostavila rekavši mu da se zaljubila u drugog muškarca, piše ctv.ca.

"Nazvala me u Los Anđeles i plakala je na telefon, bila je jako usamljena i u drami. Sve što sam imao u tom trenutku bilo je 800 dolara i potrošio sam 600 dolara na kartu od Los Anđeles do Budimpešte kako bih je vidio.

Stigao sam tamo i odmah otišao na set gdje je ona snimala film. Kasnije smo otišli na večeru, a ona mi je rekla da se zaljubila u reditelja filma. Bio sam šokiran" ispričao je glumac.

To je iskustvo dosta uticalo na njega.

" Proveo sam noć u Budimpešti. Sjedio sam na klupi i pušio. Vratio sam se u Ameriku dekintiran. To su dani kojih se često sjetim danas kada sam uspješan i poznat" dodao je on.

Danas četrdesetsedmogodišnja Džil, inače kćerka poznate dizajnerike Doroti Šolen, s Pitom je glumila u filmu “Cutting Class”, gdje su se i upoznali.

Preporučujemo za Vas