Da bi bila posebna na koncertu Lejdi Gage, djevojka rasporila mačku

Nakon što je privedena, Anđelina je prebačena u bolnicu, u Oklahoma Sitiju, gdje je komadom stakla prijetila medicinskoj sestri.
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.04.2011. 12:01h

Lejdi Gaga je šokirala svijet kada se na dodjeli MTV nagrada pojavila u haljini od mesa, ali nije naslućivala da bi fanovi mogli da slijede njen primjer. No, Anđelina Barns (20) je u tome otišla predaleko.

Djevojka je ubila 15 godina staru mačku svoje porodice, kako bi za koncert Lejdi Gage imala poseban odjevni predmet. Radar online piše da je poremećena djevojka mačku udavila u kadi, te je potom razrezala po stomaku. Iskopala joj je oči, i jetru stavila u svoju torbicu za šminku. Uoči koncerta se namazala mačjom krvlju po licu.

Policija je kasnije saopštila da je krvi i ljubičaste boje za lice bilo svuda po kupatilu.

Nakon što je privedena, Anđelina je prebačena u bolnicu, u Oklahoma Sitiju, gdje je komadom stakla prijetila medicinskoj sestri.

Djevojka je trenutno na psihijatrijskom posmatranju.

Optužena je za okrutnost prema životinjama. Anđelinu je policiji prijavila njena rođaka, koja se uplašila da bi i ona moga da nastrada.

U kući je preko prekidača za svjetlo stavljen selotejp, pa svjetla uopšte nisu mogla biti upaljena. kazali su u policiji.

Bonus video: