Bred Pit ide na časove kuvanja kod Džejmija Olivera

Poručio je i gomilu DVD-jeva i knjiga o kuvanju za Breda. Džejmi mu je, navodi Sun, čak već pokazao kako da napravi zdrav hamburger i pice za djecu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.04.2011. 09:09h

Bred Pit će učiti kuvanje od majstora Džejmija Olivera i za to je platio slavnom kuvaru da redovno dolazi u njihov dom u Los Anđelesu.

Holivudska zvijezda odlučila je da je krajnje vrijeme da nauči kako da priredi gozbu za Anđelinu i njihovo šestoro djece, umjesto što se oslanja na dostavu hrane i McDonald's.

Džejmiju, koji se sa Pitom poznaje preko Bredove bivše žene Dženifer Aniston, bilo je više nego drago kad je čuo da može biti od pomoći.

Britanski Sun prenosi navode izvora prema kojem je dogovor pao u Los Anđelesu, gdje je Oliver bio na snimanju TV šou programa, kada ga je Brade Pit zamolio da nauči kako da kuva.

"Ni on, ni Anđelina se ne snalaze u kuhinji. Jedino što znaju je da pripreme žitarice s mlijekom. Ne znaju čak ni kako radi rerna. Uvijek su se oslanjali samo na svoje osoblje, koje je kuvalo za njih, ili bi otišli do restorana", kazao je Oliver.

Znaju samo da pripreme žitarice s mlijekom

Za Breda Pita posjeta restoranima i gužve postali su noćna mora.

"Odlazak u restoran je postao kao prava vojna operacija, dodatno svaki put kad odluče da odu u restoran moraju angažovati dadilje...", navodi Sun probleme Džoli-Pitovih.

Džejmi je navodno obećao Pitu da će ga naučiti da kuva, ako obeća da djeci više neće davati "smeće od hrane".

Poručio je i gomilu DVD-jeva i knjiga o kuvanju za Breda. Džejmi mu je, navodi Sun, čak već pokazao kako da napravi zdrav hamburger i pice za djecu.

"Planirao je da spremi veliku, porodičnu gozbu za Uskrs", navodi list, i dodaje kako je Oliver ponosan na svog učenika.

Bonus video: