Za Za Gabor želi bebu u 94. godini

Princ Frederik fon Anhalt, deveti muž 94-godišnje glumice, kazao je medijima da je već klinici na Beverli Hilsu ostavio uzorak sperme.
0 komentar(a)
Za Za Gabor, Foto: Rojters
Za Za Gabor, Foto: Rojters
Ažurirano: 15.04.2011. 13:15h

Suprug Za Ze Gabor opet je podigao prašinu, ovaj put najavom da će on i slavna glumica postati roditelji uz pomoć donacije jajnih ćelija i surogat majke.

Princ Frederik fon Anhalt, deveti muž 94-godišnje glumice, kazao je medijima da je već klinici na Beverli Hilsu ostavio uzorak sperme.

Dodao je da su on i Za Za uvijek željeli dijete, a da su o tome posljednji put razgovarali u januaru, kada je glumici amputirana noga.

"Zaključili smo da nije kasno”, kazao je AFP-u, dodajući da će proširenje porodice koštati oko 100,000 dolara.

"Sada je moja supruga u lošem stanju. Ne znam koliko ćemo još biti zajedno... Volio bih da vidi bebu, da je čuje kako plače, da dodirne njenu kosu. Ako ona umre prije mene, nemam razloga da živim”, ispričao je.

Glumicino jedino dijete, ćerka Frančeska Hilton (64), iz drugog braka sa hotelskim magnatom Konradom Hiltonom, mogućnost da dobije brata ili sestru komentarisala je podsredstvom portparola koji je saopštio: “Frančeska je šokirana, ali ne i iznenađenja time što fon Anhalt neprestano obezbjeđuje sebi publicitet koristeći lik i djelo njene majke.

Još se trudimo da izađemo na kraj sa njegovom nedavnom najavom da će tijelo Za Ze balzamovati i izložiti. Šta je sljedeće!? Za Za klonovi?”.

Anhalt je odgovorio da Frančeska nema pojma šta se dešava u njihovoj porodici i da ga nije briga šta ona priča, prenosi AFP.

Gabor je u posljednje vrijeme često u bolnici, njeno zdravstveno stanje je veoma loše. Nakon smrti Elizabet Tejlor hospitalizovana je zbog histeričnog napada. Tada je tvrdila da je ona sljedeća.

Anhalt insistira na tome da je ona upućena u planiranje bebe.

"Klima glavom, smije se, a kada joj se nešto ne svidi mršti se. Znam da je za bebu, znam da razumije plan. Ne priča mnogo sa mnom. Izgovori po dvije rečenice dnevno, a i njih je teško izvući", objasnio je svoju komunikaciju sa glumicom.

Bonus video: