Naga Džema Kolins ponosno pokazuje svojih 107 kg

„Nijesam savršena, ali sam samouvjerena i smatram da sam lijepa. Radim ovo za nas malo veće djevojke”
188 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.04.2011. 14:47h

Da ne moraju svi fotomodeli biti kost i koža kako se to može zaključiti na osnovu slika koje uglavnom gledamo u medijima, dokazala je britanska rijaliti zvijezda Džema Kolins, koja će Heat magazinu osvanuti naga sa svih svojih 107 kilograma.

Iako je u rijalitiju The Only Way Is Essex provela tek par nedjelja, Kolins ne samo da dobro koristi svojih pet minuta slave već se trudi i da se obračuna sa stereotipima u vezi ljepote.

Plavuša koja radi kao prodavačica automobila odlučila se za editorijal jer, kako kaže, obožava svoje tijelo i ponosna je što može da posluži kao uzor za punije dame

“Ako treba da hodam pistom pored Kejt Mos, ja sam spremna", kaže Džema

“Ako treba da hodam pistom pored Kejt Mos, ja sam spremna. Sve dok mi obezbijede odgovarajući ten i visoke štikla!”, kazala je za naredno izdanje Heata, a prenosi Daily Mail.

“Nijesam savršena, ali sam samouvjerena i smatram da sam lijepa. Radim ovo za nas malo veće djevojke”, dodala je ponosno.

“Neki me pitaju zašto ne smršam. Zato što se osjećam seksi! Kada to više ne bude slučaj, preduzeću nešto povodom svog izgleda. Obožavam svoje grudi, a ni struk mi nije preširok. Kukovi su mi malo širi, ali treba tresti onim što ti je priroda dala!”, objašnjava ona

Džema navodi da je prirodno punačka, te da ne održava svoju liniju prejedanjem.

“Žgoljavost nije nešto čemu treba težiti. Lijepo je biti vitka, ali ako nisi, jednostavno nijesi“, zaključuje Kolins.

Galerija

Bonus video: