Pogledajte jahtu Novaka Đokovića u marini "Porto Montenegro"

U rukovodstvu marine nijesu željeli da komentarišu zakup veza zbog poslovnog pravila o čuvanju privatnosti klijenata.
1899 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.04.2011. 11:46h

Teniski as Novak Đoković, najuspješniji igrač „bijelog sporta“ u ovogodišnjoj sezoni, postao je najpoznatiji korisnik marine „Porto Montenegro“ u Tivtu.

"Dijana", jahta poznatog tenisera, uplovila je ovih dana u tivatsku marinu za megajahte, gdje smo zatekli posadu kako je čisti i dotjeruje. „Yacht 88“ čuvenog jahtaškog brenda „Sunseeker“ sagrađena je u britanskom brodogradilštu Pool blizu Dorseta gdje je Đoković kupio.

Jahtu je posada iz Tivta prevezla u Sautempton odakle je veliki teretni brod za prevoz luksuznih brodova i jahti dovezao u Split. Dvadeset sedam metara dugačka luksuzna jahta sa zastavom Gibraltara je iz splitske luke potom isplovila ka svom krajnjem odredištu, marini „Porto Montenegro“ gdje će biti vezana do daljnjeg.

Četvoročlana posada nije mogla da nam potvrdi da li će Novak nakon turnira u Monte Karlu da obiđe jahtu, ali je sigurno da će kupovina jahte biti razlog za njegove češće dolaske narednog ljeta u Crnu Goru i Boku.

Jahta „Dijana“ iz ove Sansikerove serije košta oko 5 miliona eura i pripada srednjoj klasi plovila čuvene engleske marke

U rukovodstvu marine nijesu željeli da komentarišu zakup veza zbog poslovnog pravila o čuvanju privatnosti klijenata, iako je to velika reklama za marinu u izgradnji Pitera Manka.

Prema nezvaničnim saznanjima broj dva na ATP listi razmišlja i o kupovini luksuznog apartmana u nautičkom naselju marine čime bi i zvanično postao „Tivćanin“ i komšija vlasnika „Džordan tima“ Formule 1, Edija Džordana i ostalih engleskih i ruskih bogataša koji su postali vlasnici stanova u tivatskom „igralištu za tajkune“.

Novak Đoković je sa porodicom prošlog ljeta boravio u Budvi, na plaži Oblatno i ručao u restoranu na Obali Đuraševića.

Jahta „Dijana“ iz ove Sansikerove serije košta oko 5 miliona eura i pripada srednjoj klasi plovila čuvene engleske marke. Ima tzv. „flaj bridž“ palubu, džakuzi, VIP kabinu i manji gumeni čamac. Njena maksimalna brzina je 30 čvorova. Teniser je angažovao stalnu posadu iz Tivta koja brine o jahti.

Dok čekaju dolazak srpskog tenikog asa, Tivćani mogu da gledaju Novaka Đokovića na popisnim bilbordima i posterima kojima je oblijepljen grad.

Galerija

Bonus video: