Bekamovi nepoželjni u elitnoj školi, jer su iz radničke klase

Godišnja školarina u “Haberdashers’ Aske’s” košta 14.000 funti, a pojedini bivši učenici ove škole misle da fudbaler i Poš Spajs nisu njihova sorta ljudi.
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.04.2011. 15:14h

Bivši đaci prestižne privatne škole u koju Dejvid i Viktorija Bekam žele da upišu svoje sinove, pobunili su se protiv toga, pošto misle da čuveni par potiče iz radničke klase i da njihovoj djeci nije mesto među aristokratijom.

Godišnja školarina u “Haberdashers’ Aske’s” košta 14.000 funti. Pojedini bivši učenici ove škole misle da fudbaler i Poš Spajs nisu njihova sorta ljudi.

Jedan ih je kritikovao i zato što su “radnička klasa”. Ovi komentari objavljeni su na izuzetno posjećenom sajtu Mumsnet na kojem majke daju savjete o roditeljstvu.

U jednom od komenatar bivših đaka piše:” Viktorija je spominjala u intervjuima da nikada nije čitala knjige, pa bi bilo iznenađujuće da neko poput nje ima akademske planove za svoju dragu djecu, kada bi oni i sa lošim ocjenama prošli kao kraljevska porodica”.

Učenici ove škole moraju da prođu prijemni ispit, a pojedini profesori su već izjavili da djeca Bekamovih neće biti upisana ako ne polože.

Očekuje se da se Bekamovi vrate kući krajem godine kada Dejvidov ugovor sa Galaksijem ističe.

Oni su u martu rekli da žele da upišu 12-godišnjeg Bruklina, osmogodišnjeg Romea i šestogodišnjeg Kruza u spomenutu školu kada se budu vratili u Englesku iz Los Anđelesa.

Bonus video: