Majli Sajrus i Džoni Dep omiljeni dječji glumci

"Karate Kid" je omiljeni dječji film, a Edi Marfi je dobio nagradu za omiljeni glas za ulogu u filmu "Šrek, srećan zauvjek".
106 pregleda 0 komentar(a)
Sajrus Dep, Foto: 7c
Sajrus Dep, Foto: 7c
Ažurirano: 03.04.2011. 09:41h

Džoni Dep i Majli Sajrus proglašeni su za omiljene dječje filmske glumce, Dep za ulogu Ludog šeširdžije u "Alisi u zemlji čuda", a Majli Sajrus za film "The Last Song".Ceremonija, 24. po redu, dodjele nagrada Kids čojs američke kablovske televizije Niklodeon održana je u subotu u Los Anđelesu pred više od 10.000 djece u publici.

Za nagrade je upućeno više od 200 miliona glasova na osnovu kojih su izabrani pobjednici."Karate Kid" je omiljeni dječji film, a Edi Marfi je dobio nagradu za omiljeni glas za ulogu u filmu "Šrek, srećan zauvjek"."Grozan ja" je pobijedio u kategoriji animiranih filmova a "iCarly" u kategoriji televizijskih programa."Američki idol" proglašen je za najbolji rijaliti šou a "Sunđer Bob Kockalone" za najbolju crtanu seriju.U muzičkim kategorijama, za najbolju grupu proglašena je "Blek Ajd Piz", Kejti Peri i Džastin Biber osvojili su trofeje kao omiljeni dječji pjevači, a za najbolju pjesmu izabrana je Biberova "Baby".

Bonus video: