Lili Alen na traktoru na pozivnicama za vjenčanje

Lili kaže da se ne osvrće na prošlost, a pozivnice za vjenčanje su samo šaljivi gest nikako najava seoske budućnosti. Ni svadba neće biti u tonu pozivnica – Lili, koja je sa Kuperom od 2009, vjenčanicu je birala kod Karla Lagerfilda
0 komentar(a)
Ažurirano: 31.03.2011. 11:31h

Lili Alen (25), koja je za 11. jun zakazala svadbu, gostima je poslala neobičnu pozivnicu. Umjesto uobičajenog šoubiz glamura ona i njen budući suprug Sem Kuper (32) slikali su se na traktoru.

Na pozivnici za vjenčanje dominira crnobijela fotografija na kojoj ona i njen vjerenik obučeni kao pravi seljani sjede na traktoru.

Pozivnice su poslate iste večeri kada je Channel 4 prikazao emotivan dokumentarac o Lili Alen nazvan Riches to Rags.

Pjevačica je pozvala svoje obožavatelje da bojkotuju ovaj film jer je, kako je navela, sada u sasvim drugačijem stanju svijesti u odnosu na period kada je sniman. U dokumentarcu su momenti kada je objavila trudnoću prošle godine, kada je izgubila bebu, i pričala o prvom spontanom pobačaju iz 2008. godine.

Lili kaže da se ne osvrće na prošlost, a pozivnice za vjenčanje su samo šaljivi gest nikako najava seoske budućnosti. Ni svadba neće biti u tonu pozivnica – Lili, koja je sa Kuperom od 2009, vjenčanicu je birala kod Karla Lagerfilda.

Bonus video: