Tražila čovjeka svog života, a poslije 36 godina našla brata

"Možete li da zamislite iznenađenje, radost i stid koju smo osjećali? To je bila totalno luda stvar", rekla je Sara
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.03.2011. 15:48h

Kada se Sara Kemp (42) prijavila na sajt na kojem je htjela da nađe ljubav svog života nije ni slutila da će naići na nekog sa kim ima dosta toga zajedničkog.

Prema pisanju "Daily Mail" Britanka je bila srećna kada joj je agencija za posredovanje pronašla osobu koju ona traži, a koja se zove Džordž Bentli (47).

Ubrzo su razmijenili e-mail adrese i slike, a poslije 3 mjeseca dopisivanja dogovorili su susret u Londonu. Sve bi bilo idealno da tokom zajedničkog razgovora nijesu shvatili da osim mnogo zajedničkih stvari imaju i jednu za koju se nijesu nadali - iste roditelje.

Za vrijeme razgovora o djetinjstvu su shvatili da su davno izgubljeni brat i sestra koji su se razdvojili razvodom njihovih roditelja prije 36 godina.

"Možete li da zamislite iznenađenje, radost i stid koju smo osjećali? To je bila totalno luda stvar", rekla je Sara.

Kada su se njihovi roditelji, Felisiti i Dejvid Bentli razveli 1975. godine, tada 6-godišnja Sara je otišla da živi sa majkom u Edinburg, dok je Dejvid je otišao sa ocem u London.

Nijesu ostali u dobrim odnosima pa su i djeca izgubila kontakt. Pošto su odrasli, pokušavali su da se pronađu, ali su imali malo informacija jedno o drugom.

Sara se udala 1989. godine i razvela godinu kasnije, ali je zadržala muževo prezime.

"Ispunila mi se želja da konačno pronađem davno izgubljenog brata. Voljela bih da je to samo bilo u drugačijoj okolnosti", rekla je Sara.

Njen brad Džordž sada očekuju da se češće gledaju i provode što više vremena zajedno.

"Ovo mi se u životu još nije dogodilo. Više nećemo dozvoliti da prođe dugo vremena, a da se ne vidimo", rekao je Džordž.

Galerija

Bonus video: