U Podgorici kasting za manekene uoči revije Pal Zilerija

Na kasting mogu da se prijave momci koji nose broj odijela od 48 do 52, bez obzira na to da li imaju iskustva u svijetu modelinga ili ne.
175 pregleda 0 komentar(a)
Pal Zileri, Foto: Rj
Pal Zileri, Foto: Rj
Ažurirano: 23.03.2011. 17:04h

Kasting za reviju Pal Zileri koja će biti održana 25. marta u hotelu “Splendid”, biće upriličen sjutra u 15 časova u podgoričkom hotelu “Premier”.

"Na kasting mogu da se prijave momci koji nose broj odijela od 48 do 52, bez obzira na to da li imaju iskustva u svijetu modelinga ili ne.

Starosna grupa takođe ne postoji, a osim domaćih manekena, pojaviće se i Boško Jakovljević kao i još nekoliko njegovih kolega iz Srbije" kazala je za “Vijesti” Jasna Božović, suvlasnica agencije “Mondeine Models”.

Ona je dodala da je kolekcija za proljeće-ljeto 2011. inspirisana vanvremenskim šarmom ostrva Kapri, koje je proglašeno obaveznom destinacijom internacionalnog džet-seta.

"Ono što je specifično za reviju Pal Zileri jeste da će se kao gost pojaviti jedan poznati muškarac koji će nositi odijelo ovog modnog brenda.

Protekle godine u ulozi manekena se pojavio prof. dr Blagota - Baćo Mitrić, a ko će biti ove drži se u tajnosti do samog početka.

Ono što mogu reći da ovaj momak ima pravu manekensku građu, i svi će se oduševiti njime, al' nek to bude iznenađenje" kazala je Božovićeva.

Za koreografiju revije zadužena je Jelena Mladenović, za frizuru tim studija Zoran, a za šminku Ljubica Bulatović.

Reviju Pal Zileri za proljeće-ljeto 2011. organizuje modna agencija “Mondaine Models” i firma Tenero, ovlašćeni zastupnik ovog brenda za Crnu Goru.

Nakon revije koja je zakazana za 21 čas, planiran je after party.

Bonus video: