Jovana nije prevarila Željka

Popularna voditeljka tvrdi da je sa nesuđenim mužem ostala u prijateljskim odnosima.
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.03.2011. 14:10h

Posljednjih dana mnogo se diglo prašine oko raskida poznatog estradno-voditeljskog para Jovane Janković i Željka Joksimovića.

Iako se slavni pjevač i kompozitor nije oglašavao nakon raskida, za prekid vjeridbe je okrivljena Jovana, koja je, prema tvrdnji pojedinih medija svog vjerenika prevarila sa proslavljenim košarkaškim asom koji je već godinama u braku. \"Nije istina da sam u ljubavnoj vezi sa bivšim košarkaškim reprezentativcem, niti da sam ikoga tajno posjećivala u Italiji- demantovale je Jankovićeva optužbe medija navodeći da će protiv takvim optužbi u medijima morati nešto da preduzme.

Popularna voditeljka tvrdi da je sa, već sada nesuđenim mužem u prijateljskim odnosima. Ali nije Jovana Jedina koja je ovu priču demantovala. Naime, povodom sličnih tekstova oglasio se i bivši košarkaš Aleksandar Đorđević koji je takođe najavio tužbu protiv listova koji su to objavili.

\"Priznajem da ovaj trač zvuči zanimljivo za autore tekstova i dio njihove publike, ali na njihovu žalost, riječ je o čistoj izmišljotini -rekao je između ostalog Đorđević koji je već petnest godina u braku i ima dve kćerke.

Bonus video: