Rade Šerbedžija: Andželina me pozvala u svoj dom

"Osim što je divna glumica, fenomenalan je čovjek i obrazovana žena te, kao što znate, ambasadorka Ujedinjenih naroda", rekao je Rade Šerbedžija za Jutarnji list.
51 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.03.2011. 11:43h

Rade Šerbedžija govorio je za Jutarnji list o svom prijateljstvu s Andželinom Džoli, sa kojom se zbližio glumeći u njenom rediteljskom prvijencu “Untitled Love Story“.

Povezali su ih slični interesi, životni stavovi, ali i velika ljubav prema glumi i filmu. Iako zbog velikog interesa domaćih medija za dolazak najpoznatije holivudske porodice na hrvatsko primorje prošlog ljeta Bred i Andželina nijesu posjetili Hrvatsku, Rade Šerbedžija najavio je da glumački par nije odustao od posjete.

"Mi smo jako dobri prijatelji. Poznajemo se otkad smo počeli sarađivati na njenom filmu. Ona je sjajna osoba. Osim što je divna glumica, fenomenalan je čovjek i obrazovana žena te, kao što znate, ambasadorka Ujedinjenih naroda", rekao je Rade Šerbedžija za Jutarnji list.

Da su se zbližili, pokazuje i Andželinina želja da joj Rade bude gost u njenom holivudskom domu.

"Pozvala me u Los Anđeles, pa putujem sredinom aprila. Nekolicini nas, koji smo igrali glavne uloge, će pokazati film, a želi da prirediti i nekakvu svečanost za nas."

Galerija

Bonus video: