Željko Joksimović i Jovana Janković više nisu zajedno

Upućeni navode da je razlog raskida kulminacija nesuglasica koje su već neko vrijeme potresale njihovu vezu
508 pregleda 0 komentar(a)
Žejko Joksimović, Jovana Janković, Foto: Web
Žejko Joksimović, Jovana Janković, Foto: Web
Ažurirano: 21.03.2011. 10:34h

Željko Joksimović i Jovana Janković nakon skoro tri godine veze i vjeridbe, više nisu zajedno.

"Blic" navodi da su njih dvoje prije petnaestak dana stavili tačku na svoju vezu.

Njih dvoje su okončali dugogodišnju vezu samo dvije sedmice nakon što su se u intimnoj atmosferi vjerili.

Jovana je, prema pisanju srpskih medija, u petak ujutro viđena na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, odakleje otputovala u inostranstvo, dok je Joksimović dan kasnije nastupio u Hrvatskoj.

Da njih dvoje više nisu zajedno, potvrđeno je na Željkovom koncertu u Varaždinu, gdje je popularni pjevač dobio nekoliko poklona od obožavateljki namijenjenih Jovani, što ga je, prema riječima prisutnih, jako rastužilo.

Upućeni navode da je razlog raskida kulminacija nesuglasica koje su već neko vrijeme potresale njihovu vezu.

“Već neko vrijeme ljubav između Željka i Jovane trpi zbog nesuglasica i razmirica. Svi su mislili da je vjeridba znak da su prevazišli trzavice, ali nedugo potom oboje su odlučili da je najbolje da raskinu. Razlaz je sporazuman, bez uplitanja treće osobe. Jednostavno, ljubav među njima se ugasila. Željko je za vikend imao koncert u Varaždinu i, iako je napravio odličnu atmosferu, na njegovom licu se vidjelo da nije srećan,” prenose srpski mediji.

Željko i Jovana su se upoznali i zbližili na "Pjesmi Evrovizije 2008“ u Beogradu, gdje su bili voditelji. Jovana je kazala da je to bila "ljubav na prvi dodir", jer bi svaki put kada bi izlazili na scenu, držići se za ruke, osjetila leptiriće u stomaku.

Neko vrijeme su pokušavali da sakriju romansu od očiju javnosti, ali im to nije pošlo za rukom. Željko je ubrzo okončao četvorogodišnju ljubavnu vezu sa manekenkom i voditeljkom Adrijanom Čortan, dok je Jovana prekinula sa Aleksandrom Zeremskim i iselila se iz zajedničkog stana.