"Bunga bunga" pica hit u piceriji u Varšavi

Pica sa inćunima, smokvama, šunkom, bijelim lukom i sa puno crnog bibera služi se u varšavskoj piceriji "A Modo Mio" i pravi je hit.
78 pregleda 0 komentar(a)
Pica, Foto: 2space.net
Pica, Foto: 2space.net
Ažurirano: 16.03.2011. 18:56h

Silvio Berluskoni inspirisao je jednu piceriju u Poljskoj da napravi "bunga bunga" picu, "pikantnu i divlju", baš kao i pod tim imenom poznate navodne seksualne zabave italijanskog premijera, prenosi Beta.

Pica sa inćunima, smokvama, šunkom, bijelim lukom i sa puno crnog bibera služi se u varšavskoj piceriji "A Modo Mio" i pravi je hit, otkako je prvi put prije nekoliko nedjelja vlasnik restorana Valter Busalaći stavio u jelovnik.

On je naveo da je picu kreirao kao satirični komentar na Berluskonija i da se "nasmije onome što on radi u Italiji".

Busalaći je naveo da inćuni i bijeli luk predstavljaju pikantni deo pice, spanać i mocarela blagi, a šunka i smokve slatki, kao i da su svi oni objedinjeni crnim biberom koji, po njegovim riječima, "ima mnogo značenja na poljskom".

U italijanskom i poljskom žargonu "smokve" i "crni biber" su riječi sa seksualnim konotacijama.

Italijanski premijer treba da se sljedećeg mjeseca pojavi pred sudom u Milanu, po optužbama da je plaćao za seks sa maloljetnicom.

Italijanski tužioci u otpužnici su naveli da je Berluskoni u svojoj vili, nedaleko od Milana, organizovao zabave koje bi počinjale večerom, nakon čega bi uslijedio erotski "bunga bunga" ples, a kulminirale bi njegovim izborom seksualne partnerke ili partnerki.

Berluskoni je opovrgao te otpužbe.

Bonus video: