Džastin Timberlejk smuvao Milu Kunis

"Džastina je Mila jednostavno opčinila. Sumnjamo da je s Milom prevario Džesiku, ali sada kada više nije u vezi, može da počne da bolje upoznaje Milu".
50 pregleda 0 komentar(a)
Timberlejk, Foto: Zimbio
Timberlejk, Foto: Zimbio
Ažurirano: 13.03.2011. 09:23h

Džastin Timberlejk i Mila Kunis upoznali su se prošle godine na snimanju filma “Friends With Benefits”, a njegovi prijatelji tvrde da ga je glumica naprosto očarala.

Tek što su portparoli Dežesike Bil i Džastina Timberlejka potvrdili da su se poslije četiri godine veze sporazumno razišli, američki mediji već imaju priču da to nije baš tako, prenosi MSNBC.

Prekid ljubavi navodno je uzrokovala glumica Mila Kunis koju je Džastin upoznao prošle godine dok su zajedno snimali film “Friends With Benefits”.

"Džastina je Mila jednostavno opčinila. Sumnjamo da je s Milom prevario Džesiku, ali sada kada više nije u vezi, može da počne da bolje upoznaje Milu.

Osim toga već na setu su počeli da flertuju, a i Mila je raskinula vezu sa svojim dečkom Mekolijem Kalkinom" tvrde Džastinovi prijatelji.

A i televizijski gledaoci mogli su da primjete hemiju koja je vladala između Mile i Džastina kada su zajedno nastupili kao prezenteri na dodeli Oskara.

Bonus video: