Mark Zukerberg na Fejsbuku otvorio profil za svog psa

Na Fejsbuk profilu Zvijeri mnogo komentara ostavljaju Mađari, koji ističu da im je drago što je kuče porijeklom baš iz njihove zemlje
55 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.03.2011. 11:27h

Osnivač Fejsbuka Mark Zukerberg je na svojoj društvenoj mreži otvorio profil za svog psa koga je nazvao Zvijer.

Fotografije psa slikanog u kućnom ambijentu su ujedno prilika da se bar malo zaviri u enterijer njegovog doma u Palo Altu gdje živi sa djevojkom Prisilom Čen.

Simpatično bijelo štene staro je svega dva mjeseca. Na profilu je postavljeno 19 fotografija, koje imaju više od 20.000 “lajkova”.

Riječ je o puliju, vrsti mađarskog ovčara. Na profilu Zvijeri navodi se da je pas rođen 10. januara, 2011, te da sada živi u Palo Altu sa Markom i Silom, i da je “izuzetno sladak”.

Zukerberg ne voli pretjerano da se eksponira u javnosti i u suštini se malo zna o njegovom privatnom životu. Opri Vinfri i gledaocima njene emisije prošle godine je dozvolio da zavire u njegov dom.

Na fotografijama objavljenim na profilu vidi se da enterijer kuće koju Mark i Prisila iznajmljuju nije natrpan namještajem.

Na Fejsbuk profilu Zvijeri mnogo komentara ostavljaju Mađari, koji ističu da im je drago što je kuče porijeklom baš iz njihove zemlje.

Bonus video: