Džordž Majkl ostao sam nakon 15 godina

Keni (51) je bio na sudu u septembru kad je Džordž bio pritvoren na osam nedjelja zbog udesa blizu njegovog doma u sjevernom Londonu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.03.2011. 16:13h

Keni Gos, partner Džordž Majka, napustio je pjevača nakon 15 godina, javlja britanski San. Keniju je bilo dosta načina života pop zvijezde.

Zabrinuti prijatelji pjevača - među čijim hitovima je i pjesma Wake Me Up Before You Go-Go - upozoravali su ga o mogućnosti da izgubi Kenija.

Ali problemi sa kanabisom, kao što je optužba za vožnju pod dejstvom droge prošle godine, razdvojili su ih. Izvori bliski paru kažu: "Bio je odan Džordžu od prvog dana, a to nije uvijek bilo obostrano."

Oni dodaju: "Keni vodi veoma uspješnu galeriju. Sa Kenijem u Americi, provodili su mnogo vremena razdvojeni i to se pogoršavalo tokom posljednjih nekoliko godina. To je stvarno tužno, ali nadajmo se da ovo može da bude poziv na buđenje koji je potreban Džordžu."

Keni (51) je bio na sudu u septembru kad je Džordž bio pritvoren na osam nedjelja zbog udesa na Snepi Snepu blizu njegovog doma u sjevernom Londonu. To je bila njegova druga optužba za vožnju pod dejstvom droge. Pronađen je za volanom istog vozila 2007. i bio mu je određen društveno korisni rad.

Džordž (47) je napustio zatvor u oktobru. On je Krisu Evansu za Radio 2 rekao: "Osjećao sam se kao da moram da platim račun. Otišao sam u zatvor, platio sam svoj račun."

Njegov novi singl, obrada pjesme True Faith od grupe Nju Order treba da bude pušten sljedeće nedelje za Komik Relif.

Galerija

Bonus video: