Mesar, poštar i bakalin na vjenčanju princa Vilijama i Kejt

Vjerenici su se postarali da uz pripadnike kraljevskih kuća i političke lidere, pozovu i predstavnike humanitarnih organizacija koje podržavaju i "obične" građane.
61 pregleda 0 komentar(a)
princ vilijam, Foto: Dailymail.co.uk
princ vilijam, Foto: Dailymail.co.uk
Ažurirano: 27.02.2011. 12:27h

Mesar, poštar i bakalin iz sela Baklberi u Berkširu u kojem živi porodica Kejt Midlton, vjerenica britanskog princa Vilijama, pozvani su na kraljevsko vjenčanje 29. aprila u Londonu, piše britanska štampa.

Čan i Haš Šingadija, par porijeklom iz Indije koji drži seosku bakalnicu, prošle nedjelje dobio je pozivnicu sa zlatnom krunom.

"Moja žena je pitala gospodina Midltona (nevjestinog oca) da li na svadbu može da dođe u sariju", ispričao je Šingadija list Mejl on sandej.

"Htjela je da nosi (indijsku) tradicionalnu odjeću, a on joj je rekao da je to savršeno".

Pozivnice su dobili i lokalni poštar i mesar i njegova supruga, kao i vlasnik lokalnog paba u koji često navraćaju Kejt Midlton i princ Vilijam.

Ranije je saopšteno da je na vjenčanje u Vestminsterskoj opatiji pozvano oko 1.900 zvanica, ali njihova imena nisu zvanično saopštena.

Britanska štampa pisala je tada da su se vjerenici postarali da uz pripadnike kraljevskih kuća i političke lidere, pozovu i predstavnike humanitarnih organizacija koje podržavaju i "obične" građane kao što su stanovnici Baklberija, prijatelje i članove porodice.

Bonus video: