Dijete od 6 godina nezadovoljno rođendanom od 23 hiljade eura

Rođendansko slavlje Grejsi je upropastilo to što je ptica na devetospratnoj torti koja je plaćena oko 1.500 eura umjesto ljubičaste bila plave boje.
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.02.2011. 13:32h

Većina djece presrećna je kada im se za rođendan napravi torta, angažuje klovn koji će zabavljati njihove drugare, ali to nije slučaj i sa šestogodišnjom Grejsi - djevojčica iz američke države Jute nije bila zadovoljna žurkom koju su organizovali njeni roditelji iako su utrošili oko 23.000 eura, prenosi "Daily Mail".

Majka djevojčice Nikol potrudila se da uradi sve kako bi oduševila kćerku, njen rođendan se našao i u šou TLC televizije "Razuzdane dječje zabave", ali je Grejsi bila neumoljiva.

Njeno rođendansko slavlje upropastilo je to što je ptica na devetospratnoj torti koja je plaćena oko 1.500 eura umjesto ljubičaste bila plave boje.

"Ona je malo perfekcionista. Grejsi želi samo najbolje i to je ono što će dobiti", pokušala je majka da opravda hir svoje kćerke.

Za njen rođendan su čak rađene scene iz popularne bajke Pepeljuga, a imala je i spa tretman dan uoči rođendana.

Za kostime koji su rađeni za zvanice Grejsini roditelji su platili oko 3.600 eura, a isto toliko je koštalo i iznajmljivanje sale za zabavu.

I njen brat je bio angažovan da za 70 eura u srednjovjekovnom kostimu ručno isporuči 200 pozivnica za čiju je izradu plaćeno oko 2.000 eura.

Galerija

Bonus video: