Indijac za Ginisa - ima 39 žena, 94 djece i 33 unučadi

Da bi se nahranila tolika usta za jednu večeru potrebno im je 30 pilića, oko 60 kilograma krompira i oko 100 kilograma pirinča.
104 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.02.2011. 09:32h

On je glava najveće porodice na svijetu i jednostavno kaže da je blagosloven što ima 39 žena - Indijac Zion Čana sa svojim suprugama ima 94. djece koja su mu podarila još 33 unučadi, prenosi "Daily Mail".

Za toliku porodicu potrebna je i adekvatna kuća - svi oni su smješteni u četvorospratnicu koja ima 100 soba, a koja je smještena na jednom brdu u Indijskoj državi Mizoram.

"Osjećam se kao posebno Božije dijete. Srećan sam što imam 39 supruga i što sam na čelu najveće porodice na svijetu - rekao je Ziona.

Da bi se nahranila tolika usta za jednu večeru potrebno im je 30 pilića, oko 60 kilograma krompira i oko 100 kilograma pirinča.

"Daily Mail" navodi da je Indijac član sekte koja mu dozvoljava da se ženi koliko god puta želi.

U jednoj godini se oženio 10 puta - najmlađa žena spava u sobi koja je najbliža Zionovoj, a starije su dalje.

U njegov krevet se mijenjaju po posebno ustanovljenim pravilima.

"Oko njega smo jer je najvažniji čovjek u porodici. On je i najljepša osoba u cijelom selu" rekla je 35-godišnja Rinkmini, koja se udala za Ziona kada je imala 17 godina.

Rinkimi je kazala da je suprug primijetio dok je jedno jutro prolazila kroz selo i da joj je poslao pismo u kojem je pitao da li će se udati za njega.

"Daily Mail" navodi da Zion, koji pripada sekti koja broji oko 400 članova, ne planira da prestane da se ženi.

"Kako bih proširio sektu, spreman sam da odem po ženu i u Ameriku" rekao je Zion.

Jedan od sinova, Ziona, čiji je djed takođe imao veliki broj žena, kazao je da se njegov otac ženi sa siromašnim ženama iz sela kako bi mogao da se brine o njima.

Galerija

Bonus video: