Pročitajte gdje je moguće sakriti drogu, injekcije, šibice i još ponešto

Policija je prilikom pregleda primijetila da iz Lensingovog anusa viri nešto neobično, a detaljnijim pregledom je ustanovljeno da viri komadić kondoma.
137 pregleda 0 komentar(a)
beskucnik, Foto: Correio24horas
beskucnik, Foto: Correio24horas
Ažurirano: 19.02.2011. 13:40h

Beskućnik sa Floride 33-godišnji Nil Lensing zaprepastio je zatvorske čuvare koji su prilikom redovne kontrole ćelija u njegovom rektumu pronašli 17 plavih pilula, jednu cigaretu, 6 šibica, kremen, injekciju sa iglom i gumicom preko nje, balzam za usne, ljekarski recept, neiskorišćeni kondom i papirni kupon.

Beskućnik, koji je uskoro trebalo da napusti zatvor, pronalaskom u njegovom rektumu osigurao je sebi poduženje boravka u zatvoru, prenosi "Msnbc".

U saopštenju koje je zatvor izdao je navedeno da su kod Lensinga pronađene i zabranjene supstance - droga i pribor za drogiranje.

"Msnbc" prenosi da je policija prilikom pregleda primijetila da iz Lensingovog anusa viri nešto neobično, a detaljnijim pregledom je ustanovljeno da viri komadić kondoma.

Pošto su uspjeli da izvuku kondom u rektumu je pronađeno i ostalih 30 predmeta, a ostalo je nejasno kako je 33-godišnji beskućnik uspio da sve to ugura.

Bonus video: