Dejvid Bekam pomogao neznancu u nevolji

Polu Longu se pokvarilo auto dok je vozio djecu u školu, ali je u pomoć pritekao slavni engleski fudbaler.
0 komentar(a)
Bekam, Foto: Rojters
Bekam, Foto: Rojters
Ažurirano: 10.02.2011. 17:55h

Mnogi koji imaju idole među slavnim ličnostima, dali bi vjerovatno sve samo da se nađu u situaciji koja je ovih dana zadesila Britanca Pola Longa.

Naime, Long je na britanskom radiju ispričao kako mu se dok je vozio djecu u školu, pokvario automobil nasred puta. Niko nije htio da mu pritekne u pomoć, a onda mu se sreća osmijehnula - pojavio se njegov idol Dejvid Bekam i pomogao mu da vozilo pomjeri sa puta i pozove pomoć.

"Niko nije htio da stane iako sam na zadnjem sjedištu imao dvoje djece koja su žurila u školu. Automobili su letjeli pored mene, zaustavljao sam ih, ali ništa. A onda se zaustavio crni audi, koji je vozio čovjek sa kapuljačom na glavi.

Prepoznao sam Dejvida Bekama i jako se iznenadio. I prije sam ga volio, ali poslije ovoga sam njegov najveći obožavatelj" ispričao je Pol Long. Dodao je da mu je Bekam pomogao da izgura automobil sa puta i pozove pomoć, nazvavši fudbalsku zvijezdu “dobrom dušom”.

"Nikada ne bih očekivao da će se baš on zaustaviti i pomoći potpunom neznancu. Baš me oduševio" zaključio je.

Da li se radi o marketinškom triku ili ne nije poznato, tek, Bekamov predstavnik za medije je potvrdio priču Pola Longa.

Bonus video: