Trudna Viktorija Bekam želi da pozira gola za Vogue

Prema pisanju magazina Star, bivša članica grupe Spice Girls i supruga engleskog fudbalera Dejvida Bekama, pregovara sa urednicom magazina Vogue, Anom Vintur.
80 pregleda 0 komentar(a)
Viktorija Bekam, Foto: Reuters
Viktorija Bekam, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.02.2011. 09:58h

Nekadašnja pjevačica, a sada model i modna dizajnerka, Viktorija Bekam, navodno pregovara sa magazinom Vogue, na čijim bi se stranicama trebala pojaviti potpuno gola i to za vrijeme trudnoće.

Prema pisanju magazina Star, bivša članica grupe Spice Girls i supruga engleskog fudbalera Dejvida Bekama, pregovara sa urednicom magazina Vogue, Anom Vintur, o mogućnosti da pozira gola i pokaže svoju četvrtu trudnoću.

"Ovo nije uobičajena stvar za Vogue, ali tim ovog magazina sve može pretvoriti u modu. Ana je veoma zainteresovana. To izdanje magazina će veoma brzo biti rasprodano jer je Viktorija dizajnerska ikona. Iako još ništa nije potpisano, Viktorija želi biti najseksi trudnica koja je dospjela na naslovnu stranu jednog magazina. To bi moglo značajno doprinijeti njenoj karijeri", rekao je pouzdan izvor.

Američka glumica Demi Mur se skinula za naslovnu magazina Vanity Fair još 1991. godine kada je bila u osmom mjesecu trudnoće, a to su učinile i još neke slavne ličnosti.

Bonus video: