Dženifer Aniston se ujutro ne zna sama obući

"Volim odjeću, ali ne znam što staviti na sebe, a kamoli na druge. Stručni tim oko mene puno mi pomaže kada je odijevanje u pitanju. S druge strane, uvijek sam voljela eksperimentisati sa parfemima", kazala je Džen.
0 komentar(a)
Dženifer Aniston, Foto: Reuters
Dženifer Aniston, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.02.2011. 08:39h

Dženifer Aniston priznala je da joj ujutro treba pomoć pri oblačenju. Ona jednostavno ne zna što bi bilo najbolje obući taj dan.

I dok je već osmislila svoj parfem koji bi se uskoro trebao naći u prodaji širom svijeta, Index piše da je izjavila da nikada neće lansirati svoju liniju odjeće jer jednostavno nema dobru intuiciju kad je moda u pitanju. "Volim odjeću, ali ne znam što staviti na sebe, a kamoli na druge. Stručni tim oko mene puno mi pomaže kada je odijevanje u pitanju. S druge strane, uvijek sam voljela eksperimentisati sa parfemima. Sama sam kombinovala razne mirise kako bih uvijek imala unikatni parfem", izjavila je Džen.

"Prijateljice i ja imamo tradiciju da, kada se neka od nas udaje, na djevojačko veče donesemo tonu parfema i mirisnih ulja. Svaka u posebnu bočicu stavi jednu, dvije kapljice i poželi želju, a nevjesta taj miks parfema nosi na vjenčanju', otkrila je Džen..

Bonus video: